• Phone09183576232
  • Emailinfo@shekarriz-lorestan.ir
  • Addressلرستان ، خرم آباد جنب قلعه ی فلک افلاک جنوب ساختمان نظام مهندسی
  • Open Hoursزمان خرید از ساعت 9 صبح تا 11 شب
  • Phone09183576232
  • Emailinfo@shekarriz-lorestan.ir
  • Addressلرستان ، خرم آباد جنب قلعه ی فلک افلاک جنوب ساختمان نظام مهندسی
  • Open Hoursزمان خرید از ساعت 9 صبح تا 11 شب
نقل های طعم دار لرستان

نقل

نقل های طعم دار

انواع نقل در طعم‌ها و رنگ‌های مختلف از جمله شیرینی‌های سنتی ایرانی است. نقل یکی ازشیرینی های سنتی است.  درست کردن انواع آن در خانه بسیار راحت است و شما می‌توانید نقل‌هایی با طعم‌ها و رنگ‌های مختلف را خودتان در مدت زمان کوتاهی تهیه کنید.

نقل های طعم دار لرستان
تهیه انواع نقل طعم دار و تمامی سوغات لرستان از شکرریز

طرز تهیه  خانگی با طعم های مختلف

شکر: ۶ لیوان فرانسوی دسته‌دار

گلوکز یا مقداری کرم تارتار: ۱ قاشق غذاخوری

بادام کامل: به مقدار لازم

مغز گردوی نصف شده: به مقدار لازم

پسته: به مقدار لازم

برای درست کردن این خوشمزه باید ابتدا مایه نقل را آماده کنید و سپس به آن مغزها، گلبرگ خشک شده گل محمدی، پودر یا عصاره هل و … اضافه کنید. بعد از فرم گرفتن  آن‌ها را در ظرف مناسب بریزید و در یخچال قرار دهید.

مرحله دوم: گلوکز را اضافه کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه نقل با طعم های مختلف باید مقداری آب داخل یک قابلمه یا ماهیتابه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. گاز را با شعله متوسط روشن کنید و شکر و آب را روی شعله متوسط گاز مرتب هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند. حالا با کمک لیسک کناره‌های قابلمه را تمیز کنید و اجازه دهید ترکیب آب و شکر به جوش بیاید.

سوغات لرستان
خرید سوغات لرستان و انواع شیرنی ها از شکرریز لرستان با مدیریت سیاوش فتحی

در مرحله دوم از طرز تهیه نقل خوراکی باید گلوکز مایع یا کرم تارتار را به ترکیب آب و شکر اضافه کنید و به سرعت مواد را هم بزنید. آن قدر به این کار ادامه دهید که وقتی از این ترکیب برمی‌دارید، بعد از چند دقیقه حالت خمیری و نرم به خود بگیرد. اگر در خانه دماسنج مخصوص پخت و پز دارید، می‌توانید دمای داخل ظرف را اندازه بگیرید. هر زمان که دما حدود ۱۱۵ درجه سانتی‌گراد بود، یعنی ترکیب آماده است.

نقل های طعم داره خوشمزه
خرید سوغات لرستان

مرحله سوم: مغزها را به مایه  اضافه کنید

بعد از آماده شدن مواد نقل سفید، شعله گاز را خاموش کنید و آن‌ها را داخل یک ظرف با ارتفاعی حداقل ۴ سانتی‌متر بریزید. اجازه دهید مواد نقل کمی خنک شود. برای درست کردن نقل با طعم‌های مختلف باید مغزها را داخل موادی که برای نقل تهیه کرده‌اید، بیندازید. سپس به آرامی و با کمک یک چاقو یا قاشق کوچک، مغزها را خارج کنید. نقل‌ها را داخل یک ظرف و روی کاغذ روغنی بچینید و بعد از اینکه یک سمت آن خشک شد آن را برگردانید تا سمت دیگر نقل نیز خشک شود.

مرحله چهارم:خوشمزها را سرو کنید

توجه داشته باشید که در طرز تهیه نقل ریز، آن ها را به همان شکلی که شما آن‌ها را می‌چینید، خشک می‌شوند. پس سعی کنید آن‌ها را به شکل دلخواه روی کاغذ روغنی قرار دهید و در صورتی که دوست دارید تغییری در ظاهر نقل‌ها ایجاد کنید با کمک لبه چاقو به آرامی آن را فرم دهید. نقل‌ها را در یک ظرف مناسب بریزید و در یخچال نگه دارید یا آن‌ها را به صورت تازه سرو کنید.

طرز تهیه نقل زنجبیلی و نقل گل محمدی و … هم به همین ترتیب است. فقط باید در مایه نقل پودر زنجبیل یا پودر گل محمدی و… را به دلخواه اضافه کنید.

برای تهیه سوغات لرستان و تمام انواع شیرنی جات محلی از تولیدی با شکرریز بام مدیریت سیاوش فتحی تماس بگیرید

شماره تماس  09183576532