روغن کرمانشاهی
روغن کرمانشاهی
روغن کرمانشاهی یا حیوانی که در ایران به روغن زرد یا روغن کرمانشاهی شهرت دارد؛ یک فرآورده حیوانی و روغنی خوراکی است که از شیر گاو یا گوسفند تهیه میشود. این روغن محلی یکی از روغنهای مصرفی رایج در برخی نقاط ایران است و برترین و مطلوبترین نوع آن را در منطقه کرمانشاه تهیه میکنند که طعم و بوی مطبوعی دارد و از ارزش غذایی بالایی بهرهمند است.

تهیه سنتی
در روش تهیه سنتی آن، شیر را به ماست و سپس به دوغ تبدیل کرده و با استفاده از مشک، کرهٔ آن را به دست میآورند و تا رسیدن به خلوص کامل آن را میجوشانند. طعم و کیفیت روغن حیوانی بستگی زیادی به نحوه خوراک و چرای دام دارد. چرای گلههای گوسفند از گیاهان معطر مناطق مرتفع کوهستانی در منطقهٔ کرمانشاه، بو و مزهٔ خاصی به این روغن میدهد.
روش تهیه
روش تهیه سنتی آن اینگونه است که ابتدا شیر تازه را به ماست تبدیل کرده و یک شب در جای خنک نگهداری میکنند. سپس از ماست تهیه شده دوغ درست کرده و آن را درون مشک میریزند. مشک را آنقدر تکان میدهند که گویچههای روغنی به صورت کره به یکدیگر میچسبند. سپس کره را از دوغ جدا کرده و آنقدر حرارت میدهند تا به خلوص کامل رسیده و ناخالصی و دوغ باقیمانده آن تبخیر شود.
روغن حیوانی کرمانشاهی در میانهٔ فصل بهار و پاییز توسط دامداران تولید میشود این محصول در با کیفیت ترین حالت ممکن را از تولید ما تهیه کنید.
خواص روغن حیوانی و فواید آن برای بدن
برای تهیه این محصول از لرستان به تولیدی شکرریز لرستان با مدیریت آقای سیاوش فتحی مراجعه کنید.
شماره تماس 09183576532